Burçların Uyumları


Burçların Uyumları

Akrep ve Oğlak Burçlarının Aşk ve Evlilik Uyumları

Akrep ve oğlak burçlarının aşk, evlilik veya cinsellik gibi uyumlarının nasıl olacağını saptayabilmek için her iki burcu da iyi araştırıp karakteristik özelliklerini saptamak gerekir. Her iki burcun da iyi tanınması, uyumlarının doğru yorumlanmasını sağlayacaktır. Öncelikle akrep insanı, güçlü ve yoğun duyguları olan, özü itibariyle kıskanç bir karaktere sahip olan, güzel olan her şeyi arzulayan, sekse düşkün, eğlence hayatına meraklı, merhametli, çok zor güvenen, dost edinirken kafasından testler yapan, zor seven, öfkesi yıkıcı olan, ben merkezli bir yaşam ve bencil bir düşünme yapısı olan, kindar ve kuşkucu bireylerdir. Ve tüm bu özellikler kadını ile erkeği üzerinde farklılıkların oluşmasına neden olmaktadır.

Örneğin, akrep kadını, cesur, tuttuğunu koparan, sıcakkanlı, yapısı gereği kıskançlıkları olan, her şeyin en iyisini isteyen, aşırı sahiplenme içgüdüsüne sahip, inatçı, aklına koyduğunu yapan, inandığı değerlerden vazgeçmeyen, cezbedici bir güzelliği olan, erkeklerin cazibeye olan düşkünlüğünü kullanan, zeki, işini bilen, çıkarlarını gözeten, kindar, ona yapılan en ufak bir iyiliği veya kötülüğü asla unutmayan, dostlarına düşkün, ailesine bağlı, kariyerinde yükselen bir karaktere sahiptirler.

Fakat akrep erkeği, eleştirmeyi seven, duygusal, iç güdülerine önem veren, aklıyla değil hisleri ile hareket eden, agresif, kadına ve eğlenceye düşkün, seks odaklı, tutkulu yaşayan, hayal kurmaktansa net bir şekilde düşünen, nadiren rüya gören, nadiren duygu patlaması yaşayan, sinirlenince acımasız bir karaktere bürünen, yıkıcı bir öfkesi olan bir karaktere sahiptir. Onlarla tartışmak, yapmanız gereken son şey olmalı. Eğer sizi anlamıyorlar ise oradan uzaklaşın. Çünkü inanmak istediklerine inanırlar. Sakinleştikleri zaman mantıklı düşünebilirler. Diğer burcumuz olan oğlak insanı ise, uyumlu, sevecen, ihtiraslı, inatçı, karamsar, düşünmeyi seven, çalışkan, azimli, disiplinli ve planları olan, ihtiyatlı, daima bir B planı olan, kafasında türlü tilkilerin dolaştığı kuşkucu bir yapıya sahiptirler. Azla yetinmeyi bilirler. Fakat daha iyisini kazanacaklarını bilirler ise, sonuna kadar çaba sarf edebilirler.

Tüm gayeleri yükselmek, güç kazanmak, mülkiyetçi düşünmektedir.

Ayrıca bu hal hareketler dışında oldukça romantik bir partner olabilen oğlak insanı, sürprizler yaparak sizi büyüleyebilir. Sürprizlerini sizin seçeceğiniz şekilde mantıklı olarak seçer. Oğlak insanının tüm özellikleri kadın ve erkeğinde benzerlikler göstermektedir. Sadece birkaç noktada ayrılırlar. Oğlak kadını, kendi çevresinde sınırlar çizen, çevresindeki herkesi dikkatli seçen, sevecen, çalışkan, evcimen, duygusal, inatçı, uyumlu bir partner, hırslı, kafasına koyduğunu yapan, partnerini sahiplenen, kıskanan, olabildiğince tutumlu fakat cimrilik boyutunda olmadan, geleceğini ve kendini düşünerek yaşam tarzına göre adım atan bir karaktere sahip iken oğlak erkeği, inatçı, kuşkucu, karamsar, partnerine gerçek anlamda güvenene kadar onu farklı şekillerde deneyen, disiplin sahibi, inatçı, sevgisinden ölse bile geri adım atmayan bir karaktere sahiptirler. Uyumlu ve anlayışlı görünseler bile bu özellikleri onların bu yapılarını geri planda bırakır. Ayrıca ailesine düşkün, güce karşı zafiyetleri olan, kariyerinde yükselmeyi hedefleyen, hırslı bir yapıya da sahiptirler.

AKREP- OĞLAK AŞK UYUMU

Akrep erkeği ile oğlak kadınının partner olması aşk uyumunu da beraberinde getirmez maalesef. Akrep erkeği yapısı itibariyle çok zor bir karaktere sahiptir. Onlara uyum sağlamak için, onlarla uzun süre vakit geçirmek, kısaca iyi bir tanıma süresi geçirmek gerekir. Ve ilişkiye başlamadan önce mutlaka sevgisinden emin olmanız gerekmektedir. Sevmeyen bir akrep erkeği, sadece ilişkiyi yaşamak için, vakit geçirmek, yalnız kalmamak için yaşar. Fakat seven bir akrep erkeği tüm anlamıyla kadınına ait olur. Oğlak kadını ise, uyum gösteren, anlayışlı ve sabırlı bir partnerdir. Akrebin kendisini gerçekten sevdiğine inanırsa ona sabır göstererek zamanla onu törpüleyebilir ve ilişkiyi kusursuzlaştırabilir. Akrep öfkesini kontrol edebilir ve biraz daha anlayış gösterebilir ise aşk uyumlarısağlanabilir. Ama bu oldukça zor bir şeydir akrep için. Gerçekten sevmiyor ise, buna gerek duymaz. Eğer partner olan taraflar akrep kadını ile oğlak erkeği ise aşk uyumları daha mümkündür. Akrep kadını tutkulu, uyumlu, erkeğine sadık tavırları ile oğlak erkeğini etkisi altına alır. Yapısı gereği sözünün dinlenmesinden, ilgi görmekten ve rahat bırakılmaktan hoşlanmaktadır. Ve akrep kadını bu tavırları cesurca sergiler. Aralarındaki sorunlar genel olarak karşılıklı kıskançlıklardan, oğlağın şüphelerinden, akrebin hırsından ve her iki tarafın da ilgiyi karşıdan bekleme huyundan meydana gelir. Belli bir zamandan sonra bunlar tartışmaların meydana gelmesini sağlar. Eğer bu noktalara dikkat ederlerse, aşkları uyum sağlayabilir.

AKREP- OĞLAK EVLİLİK UYUMU

Akrep erkeği ile oğlak kadınının evliliği tutkunun ve ihtirasın olduğu bir evlilik olur. Akrep erkeğinin koruyup kollayan, sahip çıkan ve sevecen tavrı evlilikle beraber ortaya çıkar. Evliliğin değiştirdiği nadir karakterlerden biridir. Hiç bilmediğiniz huylarına ve tavırlarına şahit olabilirsiniz. Ve bundan kendileri de haberdar değildir. Sevgililik döneminde çok zor olan karakterleri evlilikte daha uyumlu olur. İyi bir ebeveyn ve sevecen bir eş olur oğlak kadını için. Eğer taraflar akrep kadını ile oğlak erkeği beraber olursa evlilikte oğlağın yön verdiği, akrebin kurlar yaptığı, alttan aldığı bir evlilik olur. Her ne kadar uyumlu bir karaktere sahip olsalar da, oğlak erkeği akrep kadını için yer yer katlanılmaz olabilmektedir. Özellikle şüpheci, kıskanç ve inatçı tavırlarını abarttıkları zaman. Eğer buna dikkat ederler ise uyumları mümkündür.

AKREP-OĞLAK CİNSELLİK UYUMU

Akrep kadını ile oğlak erkeğinin cinsel birliktelikleri oğlak erkeğinin kadınına yaklaşması ile gerçekleşir. Yapısı gereği arzulu bir erkek olan oğlak erkeği, konuşurken mimik ve temaslarını kullanmaktan kaçınmaz. Bu nedenle sizi arzulayıp arzulamadıklarını kolayca anlamanız mümkündür. Minik dokunuşlar, tahrik eden tavırlar, niyetini belli eden emrivaki sürprizler ve ön sevişmeler ile başlar. Ve başlatan taraf oğlak erkeği olur. Fakat akrep kadını da kayıtsız kalmaz. Karşılıklı olarak aktifliğin olduğu bir cinsel beraberlik olur. Eğer beraber olan taraflar akrep erkeği ile oğlak kadını ise, aktif olan taraf akrep erkeği olur. Olabildiğince tutkulu ve şehvetli olan akrep erkeği, yapısı gereği cinselliğe düşkündür. Eğer partnerine aşık ve düşkün ise tutku da beraberinde gelir. Hele ki bu partner, oğlak kadını ise. Aynı gecede birkaç defa cinsel beraberlik yaşayabilirler. Ön sevişmeler, fanteziler ve uzun bir cinsel beraberlik yaşanır. Her iki taraf da bundan haz alacağı için cinsel uyumları oldukça yüksektir.

Sosyal Medyada Paylaş Whatsapp Facebook Twitter Google+

Etiketler: , , , , , , ,
Eklenme Tarihi: 5 Mayıs 2020

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın